Tostada katkaravuilla ja avokadolla

4 henkilölle

1 punasipuli ohuiksi siivutettuna
1 rkl lime mehua
1 tkl sokeria
1 tkl sormisuolaa
8 pientä tortillaa
rypsiöljyä
4 dl kuorittuja katkarapuja
2 isoa kypsää avokadoa
1 dl kevätsipulin vartta ohuina siivuina
2 rkl punaista chiliä, ohuina siivuina
salaatinlehtiä
1 purkki INDIAN Salsaa

Sekoita limenmehu, suola, sokeri ja lisää punasipulisiivut ja anna marinoitua 15 minuuttia. Valuta sitten neste pois sipuleista. Lämmitä öljyä paistinpannuulla ja paista tortillat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Kun kaikki tortillat on paistettu, laita päälle kasviksia, katkarapuja ja laita päälle Indian salsaa ja koristele kevätsipulilla. Tarjoile heti, jotta tostadat on rapeita!

© Copyright 2019 Indian Chief of Mexmex