Tostada katkaravuilla ja avokadolla
Ainesosat
4 henkilölle
1 | punasipuli ohuiksi siivutettuna |
1 rkl | lime mehua |
1 tkl | sokeria |
1 tkl | sormisuolaa |
8 | pientä tortillaa |
rypsiöljyä | |
4 dl | kuorittuja katkarapuja |
2 | isoa kypsää avokadoa |
1 dl | kevätsipulin vartta ohuina siivuina |
2 rkl | punaista chiliä, ohuina siivuina |
salaatinlehtiä | |
1 purkki | INDIAN Salsaa |
Resepti
Sekoita limenmehu, suola, sokeri ja lisää punasipulisiivut ja anna marinoitua 15 minuuttia. Valuta sitten neste pois sipuleista. Lämmitä öljyä paistinpannuulla ja paista tortillat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Kun kaikki tortillat on paistettu, laita päälle kasviksia, katkarapuja ja laita päälle Indian salsaa ja koristele kevätsipulilla. Tarjoile heti, jotta tostadat on rapeita!
Reseptissä käytetyt tuotteet