Tostada katkaravuilla ja avokadolla

Ainesosat:

4 henkilölle

1 punasipuli ohuiksi siivutettuna
1 rkl   lime mehua
1tlk   Sokeria
1 tlk   sormisuolaa
8   pientä tortillaa
  rypsiöljyä
4 dl   kuorittuja katkarapuja
2 isoa kypsää avokadoa
1 dl   kevätsipulin vartta ohuina siivuina
2 rkl   punaista chiliä, ohuina siivuina
  salaatinlehtiä
1 purkki   INDIAN Salsa Original  tai itse tehtyä Indian pico de gallo -salsaa

Resepti:

Sekoita limenmehu, suola, sokeri ja lisää punasipulisiivut ja anna marinoitua 15 minuuttia. Valuta sitten neste pois sipuleista.
Lämmitä öljyä paistinpannuulla ja paista tortillat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Kun kaikki tortillat on paistettu, laita päälle kasviksia, katkarapuja ja laita päälle Indian salsaa ja koristele kevätsipulilla. Tarjoile heti, jotta tostadat on rapeita!

Tähän reseptiin liittyvät tuotteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *