Feta-pinaatti quesadillat

Ainesosat:

  • 8 tortillaa
  • 4 rkl  INDIAN Original Salsaa
  • 150 g fetajuustoa
  • 4 kourallista tuoretta babypinaattia tai rucolaa
  • 12-16 kivetöntä Kalamata oliivia
  • 1 dl juustoraastetta
  • Öljyä paistamiseen

Resepti:

Levitä salsaa neljälle tortillalle.  Pane jokaiselle tortillalle babypinaattia, murenneltua fetaa, viipaloituja oliiveja ja juustoraastetta. Nosta toinen tortilla täytteen päälle.
Kuumenna öljy paistinpannussa.
Paista täytettyä tortillaa noin 1 minuutti, kunnes alapuoli on kullanruskea ja rapea. Käännä tortillan toinen puoli päälle varovasti lastan avulla, ja paina reunat yhteen niin, että tortilla menee kiinni. Paista vielä muutama minuutti niin, että leipä on rapea ja kullanruskea.
Jaa tortilla kahteen tai neljään osaan ja tarjoa heti.

Tähän reseptiin liittyvät tuotteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *