Feta-pinaatti quesadillat
Ainesosat
4-6 henkilölle
8 kpl | INDIAN tortillaa |
4 rkl | INDIAN Salsaa |
150 g | fetajuustoa |
4 | kourallista tuoretta babypinaattia tai rucolaa |
12-16 | kivetöntä Kalamata oliivia |
1 dl | juustoraastetta |
öljyä paistamiseen |
Resepti
Levitä salsaa neljälle tortillalle. Pane jokaiselle tortillalle babypinaattia, murenneltua fetaa, viipaloituja oliiveja ja juustoraastetta. Nosta toinen tortilla täytteen päälle. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista täytettyä tortillaa noin 1 minuutti, kunnes alapuoli on kullanruskea ja rapea. Käännä tortillan toinen puoli päälle varovasti lastan avulla, ja paina reunat yhteen niin, että tortilla menee kiinni. Paista vielä muutama minuutti niin, että leipä on rapea ja kullanruskea. Jaa tortilla kahteen tai neljään osaan ja tarjoa heti.
Reseptissä käytetyt tuotteet