Feta-pinaatti quesadillat

4-6 henkilölle

8 kpl INDIAN tortillaa
4 rkl INDIAN Salsaa
150 g fetajuustoa
4 kourallista tuoretta babypinaattia tai rucolaa
12-16 kivetöntä Kalamata oliivia
1 dl juustoraastetta
öljyä paistamiseen

Levitä salsaa neljälle tortillalle. Pane jokaiselle tortillalle babypinaattia, murenneltua fetaa, viipaloituja oliiveja ja juustoraastetta. Nosta toinen tortilla täytteen päälle. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista täytettyä tortillaa noin 1 minuutti, kunnes alapuoli on kullanruskea ja rapea. Käännä tortillan toinen puoli päälle varovasti lastan avulla, ja paina reunat yhteen niin, että tortilla menee kiinni. Paista vielä muutama minuutti niin, että leipä on rapea ja kullanruskea. Jaa tortilla kahteen tai neljään osaan ja tarjoa heti.

© Copyright 2019 Indian Chief of Mexmex