Nacho caesar salaatti

4 henkilölle

3 ruukkua romainesalaattia
1 ruukku viinisuolaheinää
Salaattikastike:
5 anjovisfileetä
1 valkosipulinkynsi puristettuna
2 rkl sitruunanmehua
1 kananmunan keltuainen
1 rkl sinappia
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
1 dl oliiviöljyä
2 rkl ranskankermaa
suolaa ja pippuria
Lisäksi: INDIAN Nacho Original -maissilastuja ja parmesaanilastuja

Valmista ensin kastike. Hienonna kulhossa anjovisfileet, lisää valkosipuli, kananmunan keltuainen, vastapuristetun sitruunan mehu, sinappi, chilikastike ja parmesaaniraaste. Lisää kastikepohjan joukkoon öljyä ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana, kunnes kastike sakenee. Sekoita joukkoon ranskankerma. Mausta suola-pippuriseoksella. Revi salaatit kulhoon ja lusikoi joukkoon kastiketta. Ripottele pinnalle murskattuja maissilastuja ja parmesaanilastuja. Nauti heti.

VINKKI – Saat salaatista ruokaisamman, kun lisäät siihen paistettua broilerinfileetä, savukalaa, pekonia, paistettuja sieniä tai katkarapuja.

© Copyright 2019 Indian Chief of Mexmex