Nacho caesar salaatti
Ainesosat
4 henkilölle
3 ruukkua | romainesalaattia |
1 ruukku | viinisuolaheinää |
Salaattikastike: | |
5 | anjovisfileetä |
1 | valkosipulinkynsi puristettuna |
2 rkl | sitruunanmehua |
1 | kananmunan keltuainen |
1 rkl | sinappia |
1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
1 dl | oliiviöljyä |
2 rkl | ranskankermaa |
suolaa ja pippuria | |
Lisäksi: INDIAN Nacho Original -maissilastuja ja parmesaanilastuja |
Resepti
Valmista ensin kastike. Hienonna kulhossa anjovisfileet, lisää valkosipuli, kananmunan keltuainen, vastapuristetun sitruunan mehu, sinappi, chilikastike ja parmesaaniraaste. Lisää kastikepohjan joukkoon öljyä ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana, kunnes kastike sakenee. Sekoita joukkoon ranskankerma. Mausta suola-pippuriseoksella. Revi salaatit kulhoon ja lusikoi joukkoon kastiketta. Ripottele pinnalle murskattuja maissilastuja ja parmesaanilastuja. Nauti heti.
VINKKI – Saat salaatista ruokaisamman, kun lisäät siihen paistettua broilerinfileetä, savukalaa, pekonia, paistettuja sieniä tai katkarapuja.
Reseptissä käytetyt tuotteet