CHIPOTLE-ANANAS -COLESLAW

Ainesosat:

  • 300 g varhais- tai savojinkaalia
  • 300 g punakaalia
  • 2 porkkanaa
  • 1 tlk (227 g) ananaspaloja omassa mehussaan
  • 3 kevätsipulia tai 15 cm pala purjoaKastike:
  • 1 dl (kevyt) majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa tai kreikkalaista jogurttia
  • 2 rkl INDIAN Chipotle Salsa -kastiketta 
  • 2 tl sinappi
  • suolaa ja pippuria

Resepti:

Suikaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkanat. Valuta ananakset ja hienonna kevätsipuli.
Sekoita majoneesista, ranskankermasta ja mausteista kastike.
Sekoita kulhossa kaali, porkkana, ananakset ja kevätsipuli keskenään. Lisää joukkoon kastike ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä noin tunnin ajan ennen tarjoamista.

Tähän reseptiin liittyvät tuotteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *