Chili sin Carne & Nachos

4-6 henkilölle

3 keskikokoista sipulia
4 rkl oliiviöljyä
1 puristettu valkosipulinkynsi
1 tl inkiväärimurskaa
400 g säilöttyjä tomaatteja
½ purkkia INDIAN Salsaa
1 pkt papusekoitusta (n. 285g)
1 pkt kidneypapuja (n. 285g)
2 rkl hunajaa
suolaa ja pippuria
Lisäksi:
½ dl silputtua korianteria
1 kerä amerikansalaattia tai rasia salaattisekoitusta
100 g INDIAN Original Nacho -maissilastuja

Silppua tai suikaloi sipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää pannulle valkosipuli- ja inkiväärimurska sekä sipulisilppu. Kuullota 5 minuuttia ja lisää tomaattimurska ja salsa. Kypsennä 10-15 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää kastikkeeseen huuhdellut, käyttövalmiit pavut ja mausteet. Tarkista maku. Suikaloi salaatti salaattivadille. Kaada kasvischili salaatille ja viimeistele annos maissilastuilla.

© Copyright 2019 Indian Chief of Mexmex