Ceviche

Ainesosat:

  • yhteensä 400 g valkoista ja/tai punaista kalaa: siikaa, kirjolohta, nieriää
  • 1 dl limettimehua
  • 1 punasipuli
  • 1 ruukku korianteria
  • 1/2 punainen chili
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaaTarjoiluun
  • INDIAN Guacamole Spicemixistä tehty guacamole

Resepti:

Leikkaa kala sormenpään kokoisiksi paloiksi. Sekoita joukkoon 1/2 dl limettimehua ja anna kalojen marinoitua jääkaapissa noin neljä tuntia.
Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita kasvisten joukkoon loput limettimehusta, öljy ja suola.
Valuta kalasta ylimääräinen neste. Lisää kalapalat kasvisten joukkoon.  Anna maustua vielä vartin verran.
Tarjoa ceviche guacamolen kanssa.

Tähän reseptiin liittyvät tuotteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *